Magnus Ehingers under­visning

— Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Över 400 gymnasieelever har redan utbildats, och nu öppnar anmälningarna till höstens utbildningsomgång. Missa inte chansen till ett annorlunda, utvecklande och roligt gymnasiearbete!

Förbundet Unga Forskare - loggaVad är TEND?

TEND är ett gymnasiearbeteskoncept för unga som vill ha ett roligt gymnasiearbete där man kan kombinera naturvetenskap och teknik med att få inspirera andra människor.

Går man med i TEND får man en utbildning där man får lära sig om hur man gör en vetenskapsshow och hur man inspirerar andra. Utbildningen sker i samarbete med Skolan för kemivetenskap på KTH och Du får även möjlighet att träffa KTH-studenter och besöka deras lokaler. Man får dessutom fördjupa sig inom ett naturvetenskapligt ämne och en utbildning i retorik.

Efter utbildningen kan man kalla sig TEND-Inspiratör, då har man i uppdrag att gå ut i skolor och visa upp sin vetenskapsshow och inspirera högstadieelever att söka naturvetenskapliga eller tekniska utbildningar på gymnasiet.

Anmälan

Vill du bli TEND-Inspiratör hösten 2011, skicka ett mail till tend@ungaforskare.org och uppge namn, skola och kontaktuppgifter så får du veta mer eller besök deras hemsida www.ungaforskare.org/tend!