Magnus Ehingers undervisning

— Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete med mera.

kockRasmus Kofoed, världsmästare i matlagning vid Bocuse d'Or 2011. Rasmus Kofoed, världsmästare i matlagning vid Bocuse d'Or 2011. Jag kan inte laga mat.

Det är bara att erkänna; när jag ska svänga ihop något gott av allt som finns i kylskåpet, så slutar det oftast med en "Pasta rosso med touch av falukorv och lök". Elegantare än så blir det inte.

Men en sak är jag bra på: Jag kan läsa recept (jag är ju trots allt kemist)! 

Jag vet precis hur man gör för att sätta ugnen på 225 °C, låta 250 g majs tina på ett fat eller skiva ½ purjolök tunt.

Receptet på högsta betyg

Precis likadant är det med skolan och pluggandet. En del har tur, och råkar ha fått med sig hur man gör redan från grundskolan.

Andra kanske har föräldrar eller äldre syskon som vet hur man gör för att plugga effektivt, och som man har lärt sig av.

För alla er andra följer här receptet på hur man får högsta betyg i allt!

Det är inte svårt alls, och kräver absolut inte att du är en Einstein eller redan utbildad neurokirurg. Men det kräver att du har en vilja att göra det! Detta får du läsa om i nästa artikel.